- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια ιστορία που οι ανήλικοι έπλασαν στο μυαλό τους, φαίνεται ότι είναι τελικά η απόπειρα απαγωγής τους το μεσημέρι της Κυριακής στη Γλυφάδα. Στη λύση του μυστηρίου οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί μετά την εξέταση των δύο παιδιών, που έπεσαν σε αντιφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή αυτό ήταν ένα από τα σενάρια που εξέταζαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία που έκαναν τα δύο μικρά αγόρια τα οποία μίλησαν για μια γυναίκα περίπου 55 ετών που προσπάθησε να τα βάλει μέσα σε ένα λευκό βαν την ώρα που περίμεναν να διασχίσουν τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα της φανταστικής ιστορίας για δύο λόγους:

– αφενός η άμεση δράση η οποία ενημερώθηκε άμεσα για την καταγγελία δεν εντόπισε ποτέ το λευκό βαν στις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή

– αφετέρου τα δύο παιδιά τα «μπέρδευαν» στη συζήτηση που είχαν με τον ειδικό ψυχολόγο της ΕΛΑΣ στο τμήμα Ανηλίκων όπου οδηγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής

Τώρα πλέον αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο λόγος για τον οποίο τα δύο μικρά παιδιά έπλασαν αυτή την ιστορία με τις τόσες λεπτομέρειες.

- Διαφήμιση -