- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο προγραμματισμός των ανοιχτών εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο, προσκαλώντας ακόμα περισσότερους πολίτες να επισκεφθούν το έργο και να το γνωρίσουν καλύτερα.

 

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, εγκαινιάζεται η νέα σειρά θεματικών μουσικών συναυλιών Parklife που θα φιλοξενεί κάθε φορά καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με διαφορετικές ηχητικές επιρροές.

Στο πρώτο Parklife  (27-28 Αυγούστου) που θα φιλοξενηθεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ο Παύλος Παυλίδης, ο Βασιλικός, ο Leon of Athens και η Katerine Duska συναντιούνται σε ένα Ακουστικό Σετ.

leon4

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επόμενου Σαββατοκύριακου, οι μικρότεροι επισκέπτες θα  αποδράσουν μέσα από τη ζωγραφική στον μαγικό κόσμο του Μπλε, ενώ οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα όριά τους συμμετέχοντας σε δύο συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες που θα τους προσφέρουν τόνωση και ευεξία. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες μυστηρίου υπό το φως των αστεριών στο πλαίσιο του προγράμματος Park Your Cinema που επιμελείται ο Ηλίας Φραγκούλης, να λάβουν μέρος στις καθημερινές οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ, καθώς επίσης και να θαυμάσουν από κοντά το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Breal για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Σπύρο Λούη, μέσα από τη σχετική έκθεση που φιλοξενείται στο ΚΠΙΣΝ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του επόμενου Σαββατοκύριακου μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο αρχείο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα του Αυγούστου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ www.SNFCC.org, αλλά και στο ακόλουθο link http://www.snf.org/media/6378577/GR_SNFCC-AUG16.pdf.

 

- Διαφήμιση -