- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά
Η Τερψιθέα ανέβηκε στην Α΄ ΕΠΣΑ. Μια ολόκληρη χρονιά σε 90 λεπτά έπαιξε σε αγώνα μπαράζ την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα της Άνω Γλυφάδας κόντρα στον Άγιο Θωμά. Μπορεί να έφερε ισοπαλία αλλά τα κατάφερε να κερδίσει την άνοδο σκορπώντας χαρά στους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά. Στην πρώτη τους επίθεση μετά από τη σέντρα του αγώνα οι παίκτες του Αγίου Θωμά κέρδισαν πέναλτι στο οποίο και ευστόχησαν κάνοντας το 0-1. Οι παίκτες της Τερψιθέας αφού ξεπέρασαν το αρχικό σάστισμα έκαναν την αντεπίθεσή τους και ισοφάρισαν στο 15΄ με τον Τόλη Χατζηστεφάνου. Στη συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου καθαρά από ατυχία το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες.
terpthea
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση καθώς υπήρξεε μικροένταση μεταξύ των οπαδών. Το κλίμα στην κερκίδα μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο όπου οι παίκτες των ομάδων πρόσφεραν φτωχό θέαμα. Λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης και ενώ η Τερψιθέα βρισκόταν στην επίθεση, έγινε ένα σκληρό φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των παικτών. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής απέβαλε από έναν ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων.
Με το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες της Τερψιθέας ξέσπασαν σε ξεφρενους πανηγυρισμούς. Μάλιστα, φόρεσαν ειδικά μπλουζάκια που είχε τυπώσει η διοίκηση του συλλόγου. Τον κρίσιμο αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, οι πρώην αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος και  Άννα Καυκά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αγγελάτος και Δημήτρης Τσακίρης, ο προπονητής Ά εθνικής Μάκης Χάβος κ.α..
- Διαφήμιση -