- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ αρχίζει , με τις γυναίκες πρωταγωνίστριες , στην όμορφη Αττική παραλία της Γλυφάδας .

Η διεξαγωγή του φετεινού Final Four Basket γυναικών, φαίνεται ότι είναι μια «υπόθεση παραλίας» αφού 3 από τις 4 ομάδες που μετέχουν προέρχονται από ανγτίστοιχες πόλεις της Αττικής Παραλίας , την Βούλα, την Γλυφάδα και το Ελληνικό , ενώ η 4η έρχεται από την Θεσσαλονίκη .
Και είναι αυτό το δεδομένο (3 στις 4) που ουσιαστικά δίνουν τον χαρακτήρα μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής για όλο το παραλιακό μέτωπο , δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία άμιλας των ομάδων των παραλιακών πόλεων

 

basket3

Το Final Four Basket γυναικών που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας (ΕΑΚ). Στο Final Four θα πάρουν μέρος οι ομάδες του Πρωτέα Βούλας, Ελληνικού, Τερψιθέας και Αναγέννηση Νέου Ρύσιου.

Ο δεύτερος ημιτελικός έχει χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός. Η κάτοχος του τροπαίου, ομάδα του Ελληνικού, αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας, δύο ομάδες οι οποίες θα παλέψουν και για το πρωτάθλημα, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ ιστορικό είναι το Final Four της Γλυφάδας για την Τερψιθέα και την ομάδα Νέο Ρύσιο που μετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε final four Κυπέλλου Γυναικών.
Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης παρουσία του αντιπρόεδρου της ΕΟΚ κ. Γολέμη του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου αθλητισμού κ. Π. Δορκοφίκη, αθλητριών και προπονητών των ομάδων, τονίστηκε η σημασία της εκδήλωσης προκειμένου να προβληθεί το γυναικείο μπασκετ.

basket1
Θα είναι μία γιορτή με πολλά events που θα διασκεδάσουν τον κόσμο τόνισε ο κ. Γολέμης ενώ ο κ. Δορκοφίκης σημείωσε ότι ο δήμος Γλυφάδας είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει το κορυφαίο αυτό γεγονός καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δώσει το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας.
Ο τελικός του Final Four και το παιχνίδι Ελληνικό – Πρωτέας Βούλας θα καλυφθεί ζωντανά από την ΝΕΡΙΤ.
Το πρόγραμμα του Final Four
Παρασκευή 13 Μαρτίου
Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Τερψιθέα (16:30)
Ελληνικό – Πρωτέας Βούλας (19:00)
Κυριακή 15 Μαρτίου
Μικρός τελικός (14:00)
Μεγάλος τελικός (17:00)

- Διαφήμιση -