- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Δύσκολη νύχτα για την Γλυφάδα με εμπρησμούς αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης , αλλά και εμπρησμούς σκαφών στην Μαρίνα Γλυφάδας τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη

Στη μαρίνα Γλυφάδας σήμανε συναγερμός γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης από πυρκαγιά που σε σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο σε μαρίνα της Γλυφάδας, επί της οδού Διαδόχου Παύλου, στο ναυτικό όμιλο.

Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες και 7 οχήματα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο σκάφος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής γύρω στις 5 το πρωί η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο το ένα σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.

 

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Στο μεταξύ σε εμπρησμό  αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας στην Γλυφάδα, στη 1:20 τα ξημερώματα.

Αρχικά, φλόγες ξεκίνησαν να ξεπηδούν από ένα αυτοκίνητο και άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες. Οι φλόγες γρήγορα επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν και σε αυτό σοβαρές ζημιές.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

 

- Διαφήμιση -