- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στα έξη (6) εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται για το 2016 το Πρόγραμμα έργων του Δήμου Ελληνικού- Αργιρούπολης , από 600.000 ευρώ που ήταν τα τελευταία χρόνια.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία , ο Δήμος κατάφερε να αυξήσει με πρόγραμμα και μεθοδικότητα τα κονδύλια για έργα υποδομών για το 2016 και μεγάλο βάρος θα δωθεί σε νέα έργα υποδομής κυρίως στο Ελληνικό που υστερεί  σε υποδομές και έργα ανάπτυξης σε σχέση με την Αργυρούπολη.

Ορισμένα από τα σημαντικά έργα υποδομής που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το 2016 και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, τον δήμο αλλά και το Πράσινο Ταμείο , είναι  η ανάπλαση του πάρκου Αφροδίτης(εκεί που ήταν το Λούνα Παρκ), υπογειοποιημένοι κάδοι , όμβρια ύδατα , αποκατάσταση πεζοδρομίων , αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ελληνικό.

ellin4

 

ellin1

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος , μιλώντας στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και εξηγώντας πως κατάφερε ο Δήμος να αυξήσει τα κονδύλια για έργα , ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγκαταλείψαμε ως δήμος την στείρα αντικυβερνητική πολιτική , τις διαδηλώσεις , τα πανό και τις διαμαρτυρίες . Σηκώσαμε τα μανίκια και ριχτήκαμε στην δουλειά με στόχο , οργανωμένα , μεθοδικά και επιστημονικά, να ετοιμάσουμε έργα και μελέτες για χρηματοδοτήσεις . Αξιοποιήσαμε όσες επίσης  βρήκαμε αραχνιασμένες στα συρτάρια και συνεργαστήκαμε δίχως κόμπλεξ με όποιον μπορούσε να διευθύνει.

Ευχαριστώ όλους τους φορείς , την περιφέρεια και το Πράσινο Ταμείο για την θετική αντιμετώπιση αλλά κυρίως τις υπηρεσίες του δήμου που ετοίμασαν τους φακέλους για τα έργα» .

 

- Διαφήμιση -