- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

«Το σκέφτομαι» απάντησε o γνωστός ποινικολόγος και ποδοσφαιρικός παράγοντας, Αλέξης Κούγιας, σε ερώτηση του notiareport.gr για το εάν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Όλοι όσοι ασχολούνται πιο έντονα με τα δημοτικά θέματα της περιοχής, ολοένα και πιο έντονα άκουγαν το όνομα του Αλέξη Κούγια τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ερωτηθείς αν ισχύει η φήμη περί υποψηφιότητας του, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στο notiareport.gr ότι πράγματι υπάρχει η σκέψη να διεκδικήσει τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά «Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες όταν μια ομάδα δημοτικών συμβούλων προερχόμενοι κυρίως από την δημοτική ενότητα της Βουλιαγμένης αλλά και δημοτικών συμβούλων του Δήμου γενικότερα, μου πρότειναν να ηγηθώ μια νέας δημοτικής κίνησης»

Στη συνέχεια, σε ερώτηση μας πόσο «ζεστά» βλέπει την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του μας είπε, «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα, έχω δύο παιδιά και το πάθος για το ποδόσφαιρο (πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα), ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω αποφασίσει» δήλωσε αποκλειστικά στο notiareport.gr, ο Αλέξης Κούγιας.

Να αναφέρουμε πως ο Αλέξης Κούγιας είναι περισσότερα από 40 χρόνια, κάτοικος Βουλιαγμένης.
- Διαφήμιση -