- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Αν η ρουτίνα και το καθημερινό άγχος έχουν νικήσει τη σεξουαλική σας διάθεση με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε το κρεβάτι σας μόνο για ύπνο, ήρθε η ώρα να αφυπνίσετε το ερωτικό σας ένστικτο. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ορισμένες «μαγικές» τροφές, οι οποίες σύμφωνα με μελέτες μπορούν να διεγείρουν την ερωτική σας επιθυμία και να σας προετοιμάσουν για ολονύκτια δράση με το σύντροφό σας.

  • Το πρώτο διεγερτικό στη λίστα είναι τα σύκα, τα οποία υπόσχονται να ανεβάσουν τη λίμπιντο στο ζενίθ. Οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι τα σύκα όταν καταναλωθούν έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν τις φερορμόνες, τις ορμόνες δηλαδή της ερωτικής επιθυμίας με αποτέλεσμα τα ερωτικά παιχνίδια να ξεκινούν μία ώρα αρχύτερα.
  • Οι ξηροί καρποί κάθε είδους -αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια, φουντούκια- περιέχουν λιπαρά οξέα, τα οποία ανεβάζουν τις ενδορφίνες του οργανισμού σε υψηλά επίπεδα. Μια χούφτα ξηροί καρποί μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας και να σας κάνουν πιο δεκτικούς στις ερωτικές περιπτύξεις με το ερωτικό σας ταίρι. Το αμινοξύ L-αργινίνη, το οποίο περιέχεται στους ξηρούς καρπούς, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί επίσης τη διέγερση των γεννητικών οργάνων.
  • Εξαιρετικά αφροδισιακά είναι και τα οστρακοειδή –μύδια και στρείδια –, τα οποία επειδή περιέχουν αμινοξέα και ψευδάργυρο συμβάλουν στην παραγωγή έξτρα τεστοστερόνης και ανδρογόνων. Ένα ρομαντικό δείπνο με τα νόστιμα θαλασσινά και ένα ποτήρι κρασί μπορούν πραγματικά να εκτινάξουν τις ερωτικές επιδόσεις και των δύο ερωτικών συντρόφων στα ύψη.afrodisiako4
  • Το βράδυ μετά το δείπνο, ανοίξτε μια σοκολάτα και μοιραστείτε την με το σύντροφό σας για να γλυκάνετε τη σχέση σας. Η ουσία φαινυλαιθυλαμίνη, γνωστή και ως μόριο της αγάπης, η οποία περιέχεται σε μια μπάρα σοκολάτας διεγείρει έντονα το αίσθημα ευεξίας και ευφορίας. Με μερικά μόνο κομματάκια θα οδηγηθείτε αμέσως στο κρεβάτι.
  • Το αβοκάντο έχει αναγνωρισθεί από τους ειδικούς ως ένα φυσικό διεγερτικό, διότι είναι πλούσιο στις βιταμίνες Ε και Β6, ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του κυκλοφοριακού συστήματος και στην αύξηση της ανδρικής ορμόνης. Τρώγοντας ένα τόσο υγιεινό φρούτο απολαμβάνετε ουσιαστικά διπλά οφέλη καθώς διατηρείτε τη σιλουέτα σας και αυξάνετε τη σεξουαλική σας διάθεση.
  • Ο κρόκος Κοζάνης, σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου Guelph, έχει εκτός των άλλων την ιδιότητα να επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική διέγερση. Μια κουταλιά στο φαγητό έχει ακόμα μεγαλύτερη επίδραση και από το φημισμένο μπλε χαπάκι.

Και επειδή η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, δοκιμάστε τη δύναμη των αφροδισιακών πιάτων, μαγειρεύοντας ένα όμορφο δείπνο για το σύντροφό σας. Η χαλαρή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την αυξημένη ερωτική σας διάθεση μπορούν πραγματικά να δώσουν στη σχέση τη σπίθα που χρειάζεται.

- Διαφήμιση -