- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Την αποκατάσταση των αύλειων χώρων σε συνολικά 21 σχολεία των Δήμων Αιγάλεω και Βάρης-Βούλας-Bουλιαγμένης, δρομολόγησε με χρηματοδότησή της η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών.

 

Συγκεκριμένα, με την Προγραμματική Σύμβαση, προϋπολογισμού 1,25 εκατ. ευρώ, που συνυπέγραψαν η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας θα επισκευασθούν 13 αύλειοι χώροι σε σχολεία του Δήμου.

 

Στο ίδιο πλαίσιο, η περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για τη συντήρηση και βελτίωση των αύλειων χώρων 8 σχολικών μονάδων στον Δήμο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

 

Στις αυλές των σχολείων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες που επικεντρώνονται στην επίλυση των άμεσων προβλημάτων ασφαλείας και στον λειτουργικό επανασχεδιασμό τους, ώστε να αποκτήσουν σωστή υποδομή για τη βέλτιστη δημιουργική εμπειρία των παιδιών.

 

Οι εργασίες αφορούν την αντικατάσταση όλων των παλαιών δαπέδων των αύλειων χώρων με νέα ελαστικά συνθετικά (τύπου ταρτάν) δάπεδα ασφαλείας που θα πληρούν τις απαιτήσεις της ΓΓΑ, αντικατάσταση των οργάνων (μπασκέτες) με νέα που να πληρούν τις απαιτήσεις της ΓΓΑ, επισκευή (αντικατάσταση, επέκταση) ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων (φρεατίων κ.λπ.).

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Διαφήμιση -