- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

της ΔΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ*

Οι Ανεξάρτητες Αρχές είναι Συνταγματικη, Δημοκρατική Κατάκτηση!!! Δημιουργήθηκαν (από τις Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ), για να παταξουν την Διαφθορά, τις Κρατικές αυθαιρεσιες, την Διαπλοκη μεταξύ συμφεροντων, ειδικά μεταξύ Κράτους, Κεφαλαίου, ΜΜΕ, όπως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεορασης (ΕΣΡ)! .. Για να κάνουν, έτσι, την ζωή των πολιτών -τους οποιους πληττει άμεσα ή Διαπλοκη και η Διαφθορά- Δικαιωτερη και Ευκολωτερη!!!

Αφού, όμως, η Κυβέρνηση κατηργησε εν μια νυκτι την Διοίκηση του ΕΣΡ, εδώ κι ένα χρόνο και αφού δεν φρόντισε να θεσπισει μεταβατική διαταξη, για την περίοδο έως ότου οριστεί νέα Διοικηση, γνωριζοντας πως δεν συμφωνούν τα υπόλοιπα κομματα, που ψηφίζουν έμμεσα στην Διάσκεψη των Προεδρων και ο ορισμός νέας Διοικησης θα ήταν αδύνατος, στην συνέχεια ψηφίζει Νόμο, που προβλέπει ολόκληρη διαδικασία αδειοδοτησεως σταθμών χωρίς το ΕΣΡ, μόνο αρμόδιο, σύμφωνα με το Συνταγμα μας, για την “ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικου τοπίου”!!…

Όταν, ομως, η οποια Κυβέρνηση “υπερπηδα”, παρακαμπτει, καταργεί, στην ουσια, τις Ανεξάρτητες Αρχες, καταστρεφει, έτσι, τις ασφαλιστικές Δικλειδες της Ισότητας, της Διαφάνειας, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας !!!!!!!
Με αυτον τον τρόπο αυτοαποδεικνυεται Απολυταρχικη!!!

*H Δώρα Παπαδάκη είναι Δικηγόρος ΑΠ, DEA και DEE Ευρωπαϊκου Δικαιου

- Διαφήμιση -