- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την Κυριακή, 24 Απριλίου, στις 11.00 π.μ. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ανεργία: Ο Ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην καταπολέμηση της», στο πλαίσιο του  πολυσυνέδριου «Blue Money Show», που πραγματοποιείται το τριήμερο από 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης Westin.  Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την ανεργία στην πόλη και θα ανακοινωθεί σειρά δράσεων του Δήμου που είναι ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το θέμα της ανεργίας στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στην εκδήλωση μετέχουν :

 

  1. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – «Η υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αναλάβει πρωτοβουλίες για την απασχόληση και για τη δημιουργία υποδομών για την καταπολέμηση της ανεργίας».
  2. Dr. Χάρης Λαμπρόπουλος – Οικονομολόγος,Διδάκτωρ London School of Economics & Political Science, Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών Ανθρώπινων Πόρων, Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος ΔΣ Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) – «Νεοφυής και καινοτόμος επιχειρηματικότητα: Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επιμελητηρίων».
  3. Χάρης Κυριακίδης – Γενικός Γραμματέας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – «Δημιουργία δημοτικής εκπαιδευτικής δομής με προσανατολισμό στη ναυτιλία και στον τουρισμό. Προϋποθέσεις και προοπτικές».
  4. Γιάννης Παλαμιδάς – Σύμβουλος σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης Τεχνολογίας και Πληροφορικής – «Παρουσίαση της Διαδικτυακής Πύλης Εύρεσης Εργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης».

 

  1. Γεωργία Κωνσταντίνου – Διευθύντρια Προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας Skywalker.gr – «Παρουσίαση της κοινωνικής δράσης του Skywalker.gr στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης».
  2. Νίκος Λεβετσοβίτης – Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ανεργία – η προσέγγιση των θεσμικών φορέων της αγοράς.
  3. Μαρία Τσουκαλά – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Κέντρου Παιδιών και Ενηλίκων (Σ.Κε.Π.Ε.) – Ανεργία: Επιπτώσεις στην Ψυχική Υγεία και Τρόποι Αντιμετώπισης.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, κ. Αλφόνσος Βιτάλης

- Διαφήμιση -