- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) και ο Σκακιστικός Όμιλος «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο «3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τo Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10.00  έως τις 15.00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (N.Καζαντζάκη 2, Βούλα). Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και  γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

ο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ http://www.lefkippos.gr, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας έως και το βράδυ της Τετάρτης  31 Ιανουαρίου 2018.

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο chess@lefkippos.gr ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ.Βακάκη Παντελή (6976918681).

 

- Διαφήμιση -