- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Η θερινή ώρα έφερε μαζί της και τον καλοκαιρινό φωτεινό ήλιο, που ζεσταίνει το σώμα και τις καρδιές όλων, σηματοδοτώντας επιτέλους την έναρξη της άνοιξης.

Ταυτόχρονα με την αργοπορημένη άνοιξη ξεκίνησαν και οι βόλτες στην παραλιακή δίπλα στη θάλασσα και οι πρώτοι καφέδες κάτω από τον ήλιο.

Ωστόσο, επειδή τα «παιχνιδίσματα» της άνοιξης φέρνουν ξαφνικό κρύο αεράκι η ψιχάλα επιβάλλεται ένα συγκεκριμένο dress code, για το οποίο το Attica Coast έχει να σας δώσει φρέσκες ιδέες και στιλιστικές συμβουλές.

Όταν ο πρωινός ήλιος δίνει τη θέση του στη συννεφιά πρέπει πάντα να είστε προετοιμασμένες ακόμα και για μια ξαφνική μπόρα, φορώντας ένα άνετο τζιν παντελόνι, το οποίο κάλλιστα μπορείτε να συνδυάσετε με ένα ελαφρύ πουλόβερ τύπου μαρινιέρα και μια ζακέτα σε έντονο κίτρινο χρώμα. Έτσι θα είστε προφυλαγμένες από τις απότομες καιρικές αλλαγές αλλά θα ανανεώσετε το ντύσιμό σας με μια φωτεινή πινελιά χρώματος.

6

 

Οι καφετέριες στη μαρίνα Φλοίσβου με κρύο καφέ και τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο σας περιμένουν να «φωτοσυνθέσετε» κάτω από τον ήλιο. Για να μην βρεθείτε όμως εκτεθειμένες στο θαλασσινό κρύο αεράκι, καλό θα ήταν για την έξοδό σας να συνδυάσετε ένα κοντομάνικο T-shirt με στάμπα με ένα τζιν πουκάμισο, το οποίο θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας προστατέψει παράλληλα από τις απότομες καιρικές μεταβολές. Το διαχρονικό denim στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με ένα casual παντελόνι σε λευκό, κόκκινο ή χακί χρώμα. Όσο για τα παπούτσια, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή.

2

Η ανοιξιάτικη μόδα επιτάσσει ελαφριά αέρινα υφάσματα σε έντονα χρώματα που δηλώνουν τη μετάβαση στην άνοιξη. Έτσι λοιπόν αν σκοπεύετε να κάνετε μια βραδινή εμφάνιση στα μπαράκια της Γλυφάδας προτιμήστε ένα κοντό φόρεμα ή μια φούστα σε γραμμή Α με ψηλές γόβες σε απαλό ροζ ή μπεζ χρώμα. Ανάλογα με το στυλ που σας ταιριάζει, επιλέξτε να δώσετε «ένταση» στην εμφάνισή σας είτε με ένα statement κολιέ είτε φορώντας το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν. Και για να μην ξεγελαστείτε από τα τερτίπια του καιρού, πάρτε μαζί σας ένα τζιν ή δερμάτινο jacket, το οποίο αποτελεί το ιδανικό πανωφόρι για αυτήν την εποχή.

5

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ κάθε γυναίκας είναι και οι τσάντες, οι οποίες μπορούν να απογειώσουν ένα απλό και «ήσυχο» ντύσιμο. Σε κίτρινο χρώμα, με κρόσσια ή χωρίς, σακίδια ή φάκελοι είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήστε τη μέρα σας στο γραφείο και να καταλήξετε πίνοντας ένα κοκτέιλ σε ένα ειδυλλιακό μέρος δίπλα στη θάλασσα.

Τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή να απαλλαχτείτε από τα σκούρα, μονότονα ρούχα του χειμώνα, υιοθετώντας στο στυλ σας τις πιο σύγχρονες ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας.

jw

 

 

- Διαφήμιση -