- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τόσο οι δύσκολοι καιροί της οικονομικής κρίσης όσο και οι γιορτινές μέρες «αγάπης» που διανύουμε απαιτούν να σκεφτόμαστε και τους άπορους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έτσι λοιπόν οι μαθητές της Α΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Βούλας  απέδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, καθώς στο πλαίσιο του μαθήματος «Βιωματική Δράση» επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι μαθητές προσέφεραν στο Κοινωνικό Ιατρείο φάρμακα και ιατροφαρμακευτικά υλικά, τα οποία είχαν συλλέξει με τη βοήθεια όλων των μαθητών του σχολείου. Όλα τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα μοιρασθούν στους άπορους και ανασφάλιστους δημότες και κατοίκους του Δήμου 3Βήτα.

farmaka

Μια τόσο μικρή απόδειξη αγάπης, θα δώσει ευτυχία σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και γι’ αυτό το λόγο η Δημοτική Αρχή έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές. Επίσης ευχαρίστησε την υπεύθυνη καθηγήτρια του μαθήματος «Βιωματική Δράση» κα Ελένη Μποκώρου και την διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βούλας κα Μαρία Κασκαντάμη.

 

 

- Διαφήμιση -