- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μπορεί να ακούμε παντού για την πολυδιαφημισμένη γκουρμέ κουζίνα με τους περίεργους συνδυασμούς, τα ακριβά υλικά και την εντυπωσιακή όψη, ωστόσο για να ικανοποιήσουμε το αίσθημα της πείνας, θα επιλέξουμε σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό… Όπως για παράδειγμα ένα καλό μεζεδοπωλείο.

Μια εξαιρετική περίπτωση μεζεδοπωλείου θα βρούμε στην περιοχή της Γλυφάδας.

Από τις  30 Οκτωβρίου του 1990 οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων, αλλά και γενικότερα της Αθήνας, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να απολαύσουν υπέροχες  γεύσεις στο μεζεδοπωλείο «Το Λαδοφάναρο».

214403d9d37b6b356b9fc1dc33dcb355

Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ως βάση κερκυραίικες επιρροές και πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει στέκι πολλών γνωστών Αθηναίων. Η επιτυχία του οφείλεται στους νοστιμότατους σπιτικούς μεζέδες, σε συνδυασμό με την καλή ζωντανή μουσική.

Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η χωριάτικη αισθητική, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, κερκυραίικες γεύσεις, εκλεκτούς μεζέδες, κρέατα στα κάρβουνα και τη σπεσιαλιτέ του λαδοφάναρου.

main2

Αξίζει να δοκιμάσετε τηγανόψωμο, μαφιόζικο, τον μεζέ της πεθεράς, κεφτεδάκια κοζανίτικα, φρυγαδέλια, μπιφτέκι έκπληξη,  παϊδάκια αρνίσια και μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος.

Οι μουσικοί του καταστήματος με πλήκτρα και μπουζούκι, ξεσηκώνουν τους θαμώνες του μαγαζιού για ατελείωτο χορό μέχρι το πρωί, χάρη στο τεράστιο ρεπερτόριό τους και τη μεγάλη γκάμα χορευτικών και ακουστικών τραγουδιών.

v3BmcwXEseEVjDmSSKtVU5VE2is7RfClKadz1mxz

Το «Λαδοφάναρο προσφέρεται εξαιρετικά και για διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσια, γεύματα εργασίας, παιδικά πάρτι μέχρι και 150 άτομα είτε με ζωντανή μουσική είτε με Dj.

Μπορείτε να το βρείτε Αρχιπελάγους 68, 16561, στη Γλυφάδα.

“Εκτός της ΑΦΗΣ το ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ ικανοποιεί ΟΛΕΣ τις άλλες ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ σας”

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -