- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας (της Αττικής Ακτογραμμής) , στην Βουλιαγμένη και με ρεκόρ συμμετοχών, ανοίγει η αυλαία  για την μοντέρνα και δυναμική εκδοχή του Τρίαθλου , του XTERRA Greece Championship 2016.

Με περισσότερες από 150 συμμετοχές στη Sprint Απόσταση και περισσότερες από 170 συμμετοχές στη μεγάλη απόσταση ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για το XTERRA Greece Championship 2016.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ αφού ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προηγούμενη διοργάνωση «XTERRA Off Road Triathlon» στη χώρα μας και το όριο των 300 συμμετοχών που υπήρχε για φέτος!

Αθλητές και αθλήτριες από 12 έως 73 ετών απ’ όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αρμενία, την Αμερική, τις Φιλιππίνες και άλλες, δείχνουν για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός δεν έχει σύνορα και ηλικία και κάνουν πράξη το σύνθημα του XTERRA «Ζήσε Περισσότερα».

Ο αγώνας του ορεινού τριάθλου, «XTERRA Off Road Triathlon» διεξάγεται για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη, με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ). Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο, 7 Μαΐου στις 9.00 π.μ. στην πλαζ Βουλιαγμένης.

- Διαφήμιση -