- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα εγκαίνια της νέας δημοτικής παιδικής χαράς, διεθνών προδιαγραφών, μπροστά στην Αγία Τριάδα, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτή την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ο νέος, σύγχρονος παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας. Στην παιδική χαρά δεσπόζει μια πρωτότυπη κατασκευή με δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες και κατασκευάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο. Για πρώτη φορά σε παιδική χαρά τοποθετήθηκε διπλό τελεφερίκ, ενώ πολλά καινούργια και ποιοτικά παιχνίδια δημιουργούν ακόμα έναν μοναδικό χώρο παιχνιδιού στη Γλυφάδα. Περιμετρικά της πλατείας φυτεύτηκαν νέα δέντρα, ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά.

«Έτοιμη και η νέα μας παραμυθούπολη στην Αγία Τριάδα. Και σε αυτή την προσπάθεια καταθέσαμε ψυχή, δημιουργήσαμε έναν πρότυπο παιδότοπο με πολλή φαντασία και αγάπη. Γι’ αυτό και δηλώνουμε υπερήφανοι και για αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Και ακριβώς επειδή στο μυαλό μας πάνω από όλα είναι το παραμύθι των μικρών μας φίλων, μην έχετε αμφιβολία ότι και εδώ έχει περισσέψει το μεράκι και η υπερπροσπάθεια όλων μας που εργαστήκαμε για το νέο μας παιδικό χωριό. Μέχρι και η τελευταία γωνιά του χωριού μας έχει δουλευτεί με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, πάντα με τα πλέον υψηλά επίπεδα ασφάλειας και πιστοποίησης και ασφαλώς πάντα με τα καλύτερης ποιότητας υλικά».

- Διαφήμιση -