- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Κρήτη για φαγητό, Κέρκυρα για οικογενειακές διακοπές, Κεφαλονιά για κρασί, Κουφονήσια για ησυχία και χαλάρωση, Σύμη για τα ζευγαράκια, Σαντορίνη για θέα…
Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο σίγουρα ξεχωρίζει η Ελλάδα, είναι τα νησιά της!

Απαράμιλλη ομορφιά που αφήνει πίσω τις περισσότερες παραθαλάσσιες χώρες.

Πράσινα και γαλάζια νερά, χρυσές αμμουδιές και ανεμόμυλοι είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά των νησιών.

Η εφημερίδα Telegraph έκανε… τον κόπο και μάζεψε σε ένα ρεπορτάζ τα 19 top νησιά της χώρας μας, δικαιολογώντας μάλιστα την αξιολόγηση.

Κρήτη για φαγητό, Κέρκυρα για οικογενειακές διακοπές, Κεφαλονιά για κρασί, Κουφονήσια για ησυχία και χαλάρωση, Σύμη για τα ζευγαράκια, Σαντορίνη για θέα, η Ζάκυνθος για τις παραλίες, για τους γκέι η Λέσβος.

Η Δήλος ενδείκνυται για την ιστορία της και τον πολιτισμό, η Μύκονος για τα ξενοδοχεία, η Υδρα για τους οικολόγους, η Ανδρος για πεζοπορία, η Σκύρος για τους εναλλακτικούς, η Κάρπαθος που φημίζεται για την παράδοσή της, η Σκόπελος για τα παραδοσιακά οικήματα και τα μοναστήρια του, η Νίσυρος διάσημη σε όλο τον κόσμο για τις ομορφιές της που έχουν φιλοξενηθεί σε ταινία του James Bond. Έπεται η Ρόδος για το νυχτερινό ξεφάντωμα, η Λευκάδα για τα θαλάσσια σπορ και τέλος η Πάτμος για τη θρησκευτική της παράδοση.
Ιδού οι φωτογραφίες με τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, που θα σας δώσει προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

ΠΗΓΗ : “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”  www.protothema.gr

- Διαφήμιση -