- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 20:30 η πλατεία Βάρκιζας θα πλημμυρίσει από τις μουσικές του Νίκου Ξυλούρη από τις «Φωνές του Νότου», μια ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη.

Η μουσική παράσταση «Ήτανε μια φορά… και έμεινε για πάντα», διοργανώνεται από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Βάρκιζας (Ε.Π.Α.Ο.Β.Α.) σε συνεργασία με την εταιρία Advertising Communication Project, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το καλοκαιρινό βράδυ του Ιουνίου θα αναβιώσουν μνήμες του μεγάλου καλλιτέχνη, του «αρχάγγελου της Κρήτης», που με τις ερμηνείες του σημάδεψε τη μουσική και την πολιτική ιστορία του τόπου μας.

afierwma

Οι «Φωνές του Νότου» που θα μεταφέρουν τους ακροατές σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι είναι μια μουσική ομάδα που δημιουργήθηκε το 2006 από μια ιδέα του Σταμάτη Κραουνάκη και υλοποιήθηκε από την Αντιγόνη Αραμπατζόγλου, η οποία έχει και τη γενική επιμέλεια της συναυλίας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι συντελεστές είναι:

Συντελεστές: Αντιγόνη Αραμπατζόγλου (γενική επιμέλεια, πιάνο) Αντώνης Ζαχαράκης (επεξεργασία πολυφωνικών τραγουδιών, ενορχήστρωση, τύμπανα) Γιάννης Γιαννακάκης (πιάνο) Αντώνης Ντακάκης (μπάσο) Τραγουδούν: Ντίνα Γωνιωτάκη, Αργύρης Έξαρχος (ηλεκτρική κιθάρα), Στέφανος Ιωαννίδης, Άννα Καραγιαννάκη, Πρόδρομος Καραδελόγλου (λαούτο), Άρτεμη Καυκαλάκη, Μαρία Κυριακογιαννάκη, Μιχάλης Νικηφόρος (κρητική λύρα), Γιώργος Ξενικάκης, Κατερίνα Παπαδάκη, Θανάσης Παπαθανασίου (πιάνο), Βιργινία Παυλοπούλου, Κώστας Ροδιτάκης, Γιώργος Σταυρουλιδάκης.

 

- Διαφήμιση -