- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε επίσημα πλέον και οι παραλίες της Αττικής αρχίζουν να λατρεύονται: με λίγα ψεγάδια προσφέρουν μια δροσερή αγκαλιά. Ως γνήσιοι λουόμενοι της Αθηναϊκής Ριβιέρας όμως, οφείλετε κατά την προσέλευσή σας σε αυτές να ακολουθείτε κάποιους κανόνες ενδυμασίας. Να δημιουργείτε το κατάλληλο, επιμελώς ατημέλητο στυλ που θα σας επιτρέψει να αφήσετε ως αποτύπωμα το δικό σας στίγμα.

Το βασικότερο κομμάτι του dress code της παραλίας είναι φυσικά το μαγιό, το οποίο είτε είναι μπικίνι, ολόσωμο ή μονοκίνι πρέπει πάντα να ταιριάζει με το σωματότυπό σας, κρύβοντας τις ατέλειές σας και αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολύχρωμα με ρίγες, μονόχρωμα ή με prints ανάλογα με το γούστο σας.

Φυσικά για εσάς που είστε κάπως αναποφάσιστοι ή έχετε περιττά κιλά τα μονόχρωμα μαγιό είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήστε μια ομοιόμορφη εικόνα της σιλουέτας σας.

11420048_865794896828463_1947890925_n

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στις πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, εκεί όπου το μπάνιο διαδέχεται το πάρτι στο πλησιέστερο beach bar, είναι απαραίτητο και το κατάλληλο ένδυμα πάνω από το μαγιό που θα δημιουργήσει ένα σικ αλλά ανεπιτήδευτο look. Τα ιδανικά κομμάτια που πρέπει να προστεθούν στην γκαρνταρόμπα σας για το καλοκαίρι είναι τα καφτάνια, οι αέρινες πουκαμίσες και τα παρεό. Τα άσπρα καφτάνια με κρόσσια και κεντήματα αποτελούν το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να αναδείξει ένα απλό μαγιό σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Γενικά το boho look είναι το ιδανικό για τις θαλασσινές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

magio

Απαραίτητα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ είναι τα παπούτσια και η τσάντα θαλάσσης. Τα καταλληλότερα υποδήματα για βόλτα στην άμμο και τα βότσαλα είναι τα σανδάλια και οι σαγιονάρες με ελαφριά σόλα που φυσικά δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα στενά παπούτσια της πόλης. Ειδικα τη φετινή σεζόν τα σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ και οι σαγιονάρες σε έντονα χρώματα, όπως μπλε, κόκκινο και πράσινο είναι η τελευταία τάση της μόδας για την παραλία.

beach

Όσον αφορά την τσάντα θαλάσσης, η μόδα επιτάσσει τις ψάθινες ή χρωματιστές τσάντες που χαρίζουν μια ρομαντική νότα στην εμφάνισή σας. Γενικά πάντως οι μεγάλες ευρύχωρες τσάντες από μαλακά υλικά είναι βολικές και μπορούν να χωρέσουν τα απαραίτητα αντηλιακά, την πετσέτα θαλάσσης και τα υπόλοιπα προσωπικά σας αντικείμενα.

kapelo

Από τον οδηγό μόδας για την παραλία δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου, τα οποία απογειώνουν το στυλ αλλά προστατεύουν και το σώμα από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου. Τα ψάθινα καπέλα ή τα πολύχρωμα τζόκεϊ χαρίζουν πιο ανέμελη και καλοκαιρινή χροιά στην εμφάνισή σας. Φυσικά για απόλυτη προστασία από τον ήλιο τα γυαλιά ηλίου καθρέφτες σε όλα τα έντονα χρώματα αποτελούν must για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στην παραλία.

11355648_865794873495132_1510009561_n

- Διαφήμιση -