- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Οι λιακάδες των τελευταίων ημερών και η άνοδος της θερμοκρασίας επιβεβαιώνουν ότι η άνοιξη έχει περάσει το κατώφλι μας και ο βαρύς χειμώνας είναι πια παρελθόν.

Η σεζόν αυτή απαιτεί ελαφρύ ντύσιμο, έντονα χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά και πρωτότυπα παπούτσια για την άνοιξη που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα και θα απογειώσουν το ντύσιμο.

Και επειδή τα παπούτσια αποτελούν το φετίχ των περισσότερων γυναικών, το Attica Coast έκανε τη δική του έρευνα αγοράς και σας προτείνει τα πιο trendy, στιλάτα και μοντέρνα παπούτσια που θα οδηγήσουν τα βήματά σας για καφέ στην παραλία και για clubbing στα στέκια των Νοτίων Προαστίων.

3

Ως γνήσιες νότιες που σέβεστε τον εαυτό θα σας δεν μπορείτε παρά να επιλέξετε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες για να κάνετε άνετες βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ ή εξορμήσεις με φόντο τη θάλασσα της Αττικής. Προτιμήστε τις σε έντονα χρώματα, με ρίγες σε άσπρο μπλε ή ακόμα και με διαφάνειες. Στο κατάστημα υποδημάτων «Mara» στην πλατεία Νέας Σμύρνης μπορείτε να επιλέξετε τις εσπαντρίγιες που σας ταιριάζουν από την μεγάλη ανοιξιάτικη συλλογή που διαθέτει.

7

Από τις τάσεις την ανοιξιάτικης μόδας στα υποδήματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα sneakers, τα οποία είναι κάπως διαφοροποιημένα από τα προηγούμενα χρόνια. Με έντονα prints, χοντρές σόλες αλλά και μεταλλικά στοιχεία κυρίως σε ασημί και χρυσό, είναι το must-have για όσα κορίτσια αγαπούν το casual chic ντύσιμο αλλά επιλέγουν παράλληλα και την άνεσή τους. Στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο τα αμέτρητα καταστήματα με στιλάτα παπούτσια σε επώνυμες μάρκες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά σχέδια. Ένα ζευγάρι sneakers ή loafers αποτελούν άλλωστε επένδυση για την γκαρνταρόμπα σας, καθώς μπορείτε να τα συνδυάσετε με τζιν αλλά και με φορέματα και φούστες.

71

Για μια ακόμα χρονιά οι οίκοι μόδας και οι διάσημοι designers επιλέγουν να συνδυάσουν τις συλλογές των ρούχων τους με ψηλοτάκουνα πέδιλα τόσο σε έντονα αλλά και σε παστέλ χρώματα. Με σύμμαχό σας τον καλό καιρό μπορείτε να επιλέξετε για τις βραδινές σας εμφανίσεις, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα, τα οποία θα κολακεύουν το πόδι και θα αντικατοπτρίζουν το μοναδικό σας στυλ. Στα εμπορικά καταστήματα της Γλυφάδας υπάρχουν οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς για πέδιλα με λεπτομέρειες από κρόσσια, λουράκια και animal print σχέδια. Με τα εντυπωσιακά σας πέδιλα και με το κοκτέιλ ανά χείρας θα ζήσετε αξέχαστες βραδιές στα στέκια της παραλιακής.

8

Μια εξαιρετικά chic και θηλυκή επιλογή για εσάς που προτιμάτε τα πιο κλασσικά σχέδια είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες σε χρώματα φωτεινά, όπως το κίτρινο ή πιο ουδέτερα όπως το ροζ απαλό ή το άσπρο. Οι πασχαλινές, ανοιξιάτικες βόλτες σας στην ηλιόλουστη παραλιακή θα αποκτήσουν στυλ και κομψότητα, επιλέγοντας απλά τις γόβες που ταιριάζουν στο στυλ σας.

2

 

 

- Διαφήμιση -