- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια νέα υπόθεση , αρκετά σύνθετη, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών, στη παραλία και δη στη Βάρκιζα , έντόπισε και δημοσιοποίησε η Αστυνομία . Αυτή η νέα υπόθεση έρχεται λίγο μετά τον θόρυβο  από το κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στο Κολωνάκι και την εμπλοκή “λαμπερών” ονομάτων  του επιχειρηματικού κόσμου και του κόσμου της σόου μπιζ.

Μετά από πολυήμερες έρευνες, η υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισε σε διαμέρισμα πολυτελούς πολυκατοικίας στη Βάρκιζα, μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση  της Αστυνομίας αποκάλυψε ποσότητα 135 κιλών κοκαϊνης. Επίσης στο σπίτι βρέθηκαν και 12.000 ευρώ ενώ συνελήφθη ένας αλλοδαπός.

Ο εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών και η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και την αξιοποίηση πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα του αλλοδαπού διακινητή. Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερικά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

- Διαφήμιση -