- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Συνάντηση Γαλλικών κλασσικών αυτοκινήτων στην Πλατεία Νυμφών (Κεντρική Πλατεία Βουλιαγμένης) διοργανώνει την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Α.Ο ΣΙΣΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ).

france1

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φίλους των κλασικών Peugeot, και σε οχήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα πιστοποιημένα κλασικά Peugeot, τα γαλλικά ιστορικά αυτοκίνητα, καθώς και τα γαλλικά young timer (κατασκευής 1987 – 1996).

Τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν στον χώρο του parking της πλατείας Βουλιαγμένης στις 10:00 και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 13.00 όπου, με την βοήθεια της Τροχαίας, θα γίνει η έξοδος των οχημάτων από την πλατεία με κατεύθυνση προς το Σούνιο για μια μικρή αυτοκινητοδρομία 25 χιλιομέτρων.

france2

Στην Πλατεία Νυμφών κατά της διάρκεια της εκδήλωσης θα ακούγεται γαλλική μουσική ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης και απονομή αναμνηστικών πλακετών.

- Διαφήμιση -