- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Γιάννης Κούρος δεν είναι απλώς ένας αθλητής: κατέχει ένα πλούσιο αριθμό διακρίσεων στο μη Ολυμπιακό άθλημα του υπερμαραθωνίου, είναι κάτοχος 134 παγκοσμίων ρεκόρ και έχει κερδίσει 53 υπερ-μαραθώνιους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του Σπάρταθλου, το οποίο και έχει κερδίσει τέσσερις φορές.

Αυτόν, λοιπόν, τον κορυφαίο δρομέα υπεραποστάσεων όλων των εποχών, παρουσιάζει το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 17:30. 

336721Ο Γιάννης Κούρος και στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας θα μιλήσει για το αγωνιστικό πνεύμα, την επιμονή, την υπέρβαση των ορίων του σώματος αλλά και την πραγματική δύναμη της θέλησης.

Θα προσεγγίσει τον αγώνα, τον αθλητισμό, την αντοχή και τη θέληση, μέσα από την πολυετή εμπειρία του και τις διακρίσεις του, με στόχο να αποκωδικοποιήσει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας, αλλά και γενικά ο σύγχρονος άνθρωπος, για να επιτύχει τον στόχο του και να «υπερβεί το αδύνατο».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού υπέρ του Μαραθωνίου δρόμου.

 

- Διαφήμιση -