- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το Σαββατοκύριακο έφθασε πάλι, με ζέστη, πίεση και αγωνία για τις πολιτικές εξελίξεις. Μια βόλτα στην Πειραϊκή, όμως, μπορεί να χαλαρώσει λίγο τα νεύρα.

Πίνοντας ουζάκι και απολαμβάνοντας λαχταριστούς ψαρομεζέδες με καλή παρέα μπροστά στη θάλασσα, μπορείς σίγουρα να νιώσεις μια ανάσα δροσιάς.

9Το θρυλικό μεζεδοπωλείο “Αχινός” βρίσκεται λίγο μετά το λιμανάκι της Ζέας και αποτελεί μια από τις απολαυστικότερες επιλογές του καλοκαιριού.

Εκεί, οι εραστές των θαλασσινών και του καλοκαιριού μπορούν να βρουν τον δικό τους παράδεισο γεύσεων και να τον απολαύσουν με θέα στον Αργοσαρωνικό, σε ένα χώρο που πραγματικά θα τους ταξιδεύει στα πιο μαγευτικά ελληνικά νησιά.

axinos (1)Με γεύσεις, αρώματα και ήχους από Ελλάδα, ο «Αχινός» καταφέρνει να κερδίσει τον επισκέπτη από τις πρώτες στιγμές, με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, την υπέροχη θέα της θάλασσας και τη μοναδική φιλοξενία.

Σημείο κατατεθέν του μενού, φυσικά, αποτελούν κάθε λογής  ψαρομεζέδες. Μύδια αχνιστά, καλαμάρι γεμιστό, χταποδάκι στα κάρβουνα, γαύρο μαρινάτο, φρέσκο ψάρι, γαριδομακαρονάδες και πολλά άλλα, συνοδευόμενα με εκλεκτά ορεκτικά και ουζάκι, θα καταπλήξουν τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του καλού φαγητού.

achinos-reported-closedΗ κάβα του μεζεδοπωλείου ξεχωρίζει, καθώς περιλαμβάνει πλήθος επιλογών κρασιού αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ούζο.

Μεγάλη έμφαση δίνει ο «Αχινός» στην ποιότητα των πιάτων του, προσέχοντας πάντα τις τιμές του, καθώς αντιλαμβάνεται το πόσο δύσκολα συνεχίζουν να περνούν κάποιοι λόγω της οικονομικής κρίσης.

musicΟι μουσικές βραδιές δεν λείπουν από αυτό το μαγευτικό πειραιώτικο στέκι, καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις, party γενεθλίων, γάμους και βαφτίσια.

1788_axinosΗ πρόσβαση είναι αρκετά προσιτή, καθώς διατίθεται δωρεάν parking με πρόσβαση από την είσοδο της πλαζ Φρεαττύδας.

Μια επίσκεψη εκεί θα είναι μικρό ταξίδι γεύσεων στα ελληνικά νησιά…

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -