- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Καλοκαίρι και ξέφρενη διασκέδαση πάνε μαζί και τα beach bars της Αττικής προσφέρονται, για όσους ξέμειναν στην “καυτή” Αθήνα, για στιγμές διασκέδασης αντίστοιχες με εκείνες που βιώνουν οι κοσμοπολίτες των ελληνικών νησιών.

Δροσερά κοκτέιλ, όμορφες παρουσίες, δυνατή μουσική και πολύ χορός και τα καλύτερα στέκια της παραλιακής θα σας απογειώσουν τη διάθεση.

270647_473964676014369_1166830636_n

Το Bolivar Beach Bar αποτελεί την πιο “τροπική επιλογή” του καλοκαιριού. Κορυφαίοι Djs μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της Μυκόνου στον Άλιμο, σε ένα σκηνικό που θυμίζει κάποιο μακρινό εξωτικό νησί. Το bolivar θεωρείται το απόλυτο hot spot της παραλιακής, καθώς τα εκλεκτά κοκτέιλ, οι gourmet γευστικές επιλογές και τα event που διοργανώνονται, το καθιστούν “κοσμοπολίτικη εμπειρία”.

MOANA-1_54_990x660

Το πασίγνωστο πια στο αθηναϊκό κοινό Yabanaki, θεωρείται πια “κλασική αξία” για το καλοκαίρι. Όπως προδίδει και το όνομά του, φαντάζει μια από τις καλύτερες επιλογές για μπάνιο, παιχνίδια στη θάλασσα, φαγητό και ποτό που σίγουρα θα σας κρατήσουν εκεί μέχρι και τη δύση του ηλίου.

Τα ξέφρενα πάρτι μέχρι πρωίας αποτελούν το σήμα κατατεθέν στην περιοχή της Βάρκιζας και υπόσχονται μοναδικές νύχτες χορού πάνω στην άμμο και κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

media_929794_anchor_center_mode_crop_width_650_height_300_compress_90_phoca_thumb_l_33

Άλλη μια εξαιρετική πρόταση αποτελεί μια βόλτα στην Ανάβυσσο και στο Kouros Club.

Πρόκειται για έναν πραγματικό πολυχώρο της νοτιανατολικής Αττικής που περιλαμβάνει απίθανο lounge εστιατόριο για να γευματίσετε, εγγυημένο club για ποτό και χορό με ελληνικές επιτυχίες, και καταστήματα στα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τα πιο «in» καλοκαιρινά είδη για εσάς και τους φίλους σας.

Το Κοuros club αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό για τους λάτρες του windsurf, καθώς λόγω καιρικών συνθηκών τους επιτρέπεται ν’ απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.

S-Beach-Athens

Στη περιοχή της Βούλας θα βρούμε το S beach bar. Ένας χώρος που περιλαμβάνει water sports, sports park, παιδότοπο, σκιερά sunbeds, café bar καθώς και το ιταλικό εστιατόριο Vincenzo.

Στην πισίνα του beach bar μπορείτε να απολαύσετε “εξειδικευμένα” κοκτέιλ υπό τον ήχο δυνατής μουσικής, ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε σε events, όπως zumba parties, sessions yoga, που διοργανώνονται συχνά.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -