- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ένα εορταστικό εικοσαήμερο ετοιμάζει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα στην πόλη μας. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακές βραδιές, εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, γωνιές ψυχαγωγίας και πολλά δρώμενα.

Το εορταστικό πρόγραμμα άνοιξε στις 4 Δεκεμβρίου με μία συναυλία αφιέρωμα στον F.G Lorca με τη σύμπραξη της χορωδίας της Βάρης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, στο Θέατρο Βάρης.

Στις 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» στις 12:00, μια παιδική παράσταση «Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει» περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Το παραμύθι του Γιάννη Πλουχάρη παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την ομάδα «Αστροναύτες». Μετά την παράσταση τα παιδιά θα τα περιμένει ο Αι-Βασίλης, ο τάρανδος και τα ξωτικά του για να φτιάξουν τα δωράκια των παιδιών.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 17:00, η κεντρική πλατεία της Βούλας (πλατεία Ιμίων) θα μετατραπεί σε ένα χιονισμένο χωριό γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους με μουσική, ακροβατικά, εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, παιχνίδια και θέατρο δρόμου. Στις 19:30 θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας και θα ακολουθήσει μία μοναδική συναυλία για όλη την οικογένεια, με τίτλο «Φωνές Χριστουγέννων», με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την ορχήστρα της και πολυμελή χορωδία. Η συναυλία θα περιλαμβάνει κομμάτια από την Αγ. Νύχτα και το Ave Maria μέχρι τον John Lennon.

Στις 17 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» στις 20:00, Στέφανος Κορκολής σε μία μοναδική εμφάνιση «εφ΄όλης της ύλης», θα μας ταξιδέψει μαζί με την ορχήστρα του και τη Σ. Μανουσάκη στο μουσικό του κόσμο με δικά του έργα και συνθέσεις αλλά και τραγούδια που αγάπησε σαν να είναι δικά του.

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης στις 11:00, ξεκινάει «ένα ταξίδι στο κέντρο της Γης» για τους μικρούς μας φίλους. Η ομάδα «Νεάπολις» παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν σε μία απ’ τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

Την ίδια μέρα, στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», μια ξεχωριστή συνάντηση θα λάβει χώρα. Ο Μίκης Θεοδωράκης συναντά τον Μάνο Χατζιδάκη μέσα από το λόγο, τη μουσική, το χορό και την εικόνα. Μία μοναδική μουσικoλογοτεχνική βραδιά σε συνεργασία με τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βάρης και το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών «Απολλωνία».

Το εορταστικό πρόγραμμα θα κλείσει στις 22 Δεκεμβρίου 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ», με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ). Μία συναυλία κλασικής μουσικής με 35 όργανα επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Π. Σεργίου. Θα ερμηνευτούν έργα Mozart, η εισαγωγή από τους «Γάμους του Φίγκαρο», Κονσέρτο για φλάουτο και Ορχήστρα (solo η Θεοδώρα Ιορδανίδου) και η 40η Συμφωνία.

- Διαφήμιση -