- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης για να παραστεί στην ορκομωσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

argi1

«Αλλάζουμε σελίδα και ξεκινάμε τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα», δήλωσε στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντάτος και τόνισε πως το βλέμμα της νέας δημοτικής αρχής είναι στραμμένο στον άνθρωπο και τους δημότες. 

Ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους του δήμου, υπερασπιζόμενος τα δίκαια αιτήματα και διεκδικήσεις τους.

Επισήμανε δε πως «για τους εργαζόμενους του δήμου υπάρχουν οι δύο λέξεις: δικαιούμαι και διεκδικώ». Ωστόσο, πρόσθεσε πως «οι εργαζόμενοι έχουν και δύο άλλες λέξεις που τους ανήκουν: το υποχρεούμαι και το προσφέρω, μιας και πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν την υποχρέωση να εκτελούν σωστά και στο μέγιστο βαθμό το έργο τους, που δεν αποτελεί μια απλή υπαλληλική υποχρέωση, αλλά ένα σπουδαίο λειτούργημα προσφοράς ψυχής στην κοινωνία μας».

Επεσήμανε πως «αυτή εδώ η διοίκηση θα εργάζεται οργανωμένα, μεθοδικά και αποτελεσματικά έχοντας ως βασική αρχή – οδηγό το νόμο και τον άνθρωπο. Ολους τους Ελληνικιώτες και τους Αργυρούπολίτες, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά και τι πιστεύουν. Σας αγκαλιάζουμε όλους με αγάπη, γιατί τα προβλήματά σας είναι και δικά μας προβλήματα και οι ανάγκες σας είναι και δικές μας ανάγκες».

Αναφέρθηκε και σε μια σειρά έργων και δράσεων που η Δημοτική Αρχή έχει ως στόχο να υλοποιήσει βήμα – βήμα στο αμέσως προσεχές διάστημα, μεταξύ των οποίων είναι η Δημοτική Συγκοινωνία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το βάψιμο του.

argi2

Ο τ. Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης στο χαιρετισμό του είπε πως ξεκινάει η επόμενη δημοτική περίοδος και πως η παρουσία και προσφορά τής κάθε παράταξης εξαρτάται από την πολιτική της φυσιογνωμία, τις θέσεις της για τα προβλήματα – γενικότερα και τοπικά – την ιστορία της, τους ανθρώπους που την εκφράζουν.

“Η παράταξή μας, η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης, αντλώντας διδάγματα και εμπειρία από τη μέχρι τώρα πορεία της, θα προσπαθήσει να έχει μία συνεχή, έντονη, θετική, δημιουργική και από θέσεις αρχών παρουσία”, επεσήμανε

Τα καλύτερα για τη νέα δημοτική αρχή ευχήθηκε ο Βαγγέλης Βαζαίος και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο.

“Καλούς αγώνες” ευχήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Θοδωρής Λιάππης και δήλωσε πως θα αγωνίζεται πάντα για τα δίκια του Λαού.

Στην τελετή της ορκομωσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών και παρόντες ήταν οι πρ. Δήμαρχοι Δημήτρης Ευσταθιάδης, Χαράλαμπος Σαραφίδης, πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι, επικεφαλής των Αρχών, πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων της πόλης και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

- Διαφήμιση -