- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με στόχο να προσφέρει χριστουγεννιάτικη ψυχαγωγία αλλά και να συγκεντρώσει ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα, η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τη Χορωδία Βουλιαγμένης και τον Όμιλο “Νέοι Ορίζοντες Φιλίας”, διοργανώνει, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2014 διήμερο εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) η Χορωδία της Βουλιαγμένης (Μη Κερδοσκοπικό Πολιτιστικό Ψυχαγωγικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο) θα ερμηνεύσει επί σκηνής αγαπημένες μελωδίες εορταστικές και όχι μόνο. Τη χορωδία θα πλαισιώσει το μουσικό σύνολο Quasi Quartetto.

1Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Λεωφόρος Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) θα παρουσιαστεί το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια “Ο μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ” του Κάρολου Ντίκενς, από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται ρούχα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα τεθούν στη διάθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας.

- Διαφήμιση -