- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με επίκεντρο την Γλυφάδα (την 4η Μαρίνα) εξελίσσεται ο διεθνής αγώνας τζετ -σκι Akropolis Jet Raid και με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται το Σάββατο το απόγευμα 13 Ιουνίου .
Από την 4η Μαρίνα της Γλυφάδας δόθηκε η έναρξη του διεθνούς αγώνα τζετ σκι τύπου ανοιχτής θαλάσσης (offshore/endurance), που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα. Ο διεθνής αγώνας Akropolis Jet Raid διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Jet Raid.

ski2
«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τη σπουδαία αυτή εκδήλωση για το διεθνή ναυταθλητισμό, στον οποίο η πόλη μας και η πατρίδα μας έχουν παράδοση», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι «ο τουρισμός και η ναυτιλία αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης για τη χώρα μας».

 

ski3
Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομέ,ς οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.
Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 13 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., μπροστά από την 4η Μαρίνα Γλυφάδας. Θα προηγηθούν ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.315 χλμ. στο Σαρωνικό (Πόρος, Αίγινα, και Αγκίστρι, Πόρτο-Χέλι), στον Ευβοϊκό (Χαλκίδα) και στις Κυκλάδες (Kύθνο και Μήλο).

ski4

- Διαφήμιση -