- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μελέτη για Ελεγχόμενη Στάθμευση και στη Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού, θα συμπεριληφθεί στα έργα του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου, με τροποποίηση του ώστε να καταστεί δυνατή η ανάληψη κονδυλίου ύψους 15.000 ευρώ από το αποθεματικό του για να χρησιμοποιηθεί γι’ αυτό τον σκοπό. Το όλο θέμα δρομολογήθηκε με πρόταση του Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το έργο αυτό της κυκλοφορικής μελέτης, που φυσικά θα συμπεριλαμβάνει τις περιοχές γύρω από το ΜΕΤΡΟ, ολόκληρη την Ιασωνίδου και την Αγ. Παρασκευή, θα αναλάβει εξειδικευμένο Μελετητικό Γραφείο, που θα μας υποβάλει την τεκμηριωμένη πρότασή του, πλέον αυτού που θα μπορεί να κάνει και η Τεχνική Υπηρεσία μας, επεσήμανε ο Δήμαρχος Αλίμου Γ. Κωνσταντάτος.

Επεσήμανε πως θα γίνουν διαβουλεύσεις με τους πολίτες για να ακούσουμε τις δικές τους παρατήσεις και προτάσεις πάνω στα συμπεράσματα της μελέτης αυτής και, έτσι, να καταλήξουμε συντεταγμένα σε αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

- Διαφήμιση -