- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Απλώνεται και προς την παραλία (στα λεγόμενα Νότια Προαάστια) η ελληνική αλυσίδα καφέ «Mikel», με ένα νέο κατάστημα αυτή τη φορά σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βάρης (Λεωφόρος Βάρης 22).

της Εύης Δημοπούλου

 

mikel7

 

mikel3
Μετά το κατάστημα που άνοιξε στον Άλιμο (Λεωφόρος Ποσειδώνος 63 και Κονδύλη 2) πριν ένα χρόνο, η αλυσίδα καφέ «Mikel» με το σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον της, τους απολαυστικούς καφέδες, τα φρέσκα συνοδευτικά κέικ και μάφιν, «μεταφέρεται» και στην «καρδιά» της Βάρης.

Μια φορά και ένα καιρό…
Η ιστορία των «Mikel» ξεκινά όταν ο Μιχάλης Κυριακάκης, ο χαριτωμένος παππούς με τα κόκκινα γυαλιά που αποτελεί και το πρόσωπο της εταιρίας, εγκατέλειψε το επάγγελμα του αστυνομικού, αφού τον κέρδισαν τα αρώματα και οι γεύσεις του φρέσκου καφέ. Κάπως έτσι ξεκίνησε να ανοίγει δικά του μαγαζιά στη συμπρωτεύουσα, μέχρι που είχε την ιδέα να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα «Mikel» πίσω στην πατρίδα του τη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος γιος του Μιχάλη Κυριακάκη Λευτέρης μαζί με την γυναίκα του Μαρία, οι εμπνευστές και συνεχιστές της επιχείρησης, έχουν αναλάβει δυναμικά την ηγεσία και τη διαχείριση της εταιρίας τους, η οποία ήρθε ξαφνικά αλλά φαίνεται ότι θα μείνει για πολύ. Το 2008, όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα στη Λάρισα, οι ιδιοκτήτες δεν γνώριζαν ότι η απήχησή του στο κοινό θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε να καταφέρει να εξαπλωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

mikel8
«Maybe It’s Knowledge Entering Life” είναι το μότο της εταιρείας, και μας το επιβεβαίωσε μια και μόνο επίσκεψη στο νέο κατάστημα στη Βάρη. Η γνώση και η εμπειρία στη δημιουργία του κλασικού καφέ συναντιέται απόλυτα με τα νέα χαρμάνια και τις ποικιλίες καφέ, το εξυπηρετικό προσωπικό και το πολυτελές περιβάλλον.
Ο καφές au lait, ο οποίος σερβίρεται και σε ζεστή και κρύα μορφή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους προτιμούν να συνδυάσουν το δυνατό καφέ με τη βελούδινη γεύση του γάλατος. Ο ουρανίσκος σας θα εκπλαγεί από τα αρωματικά μπισκότα chocolate macadamia ή cinnamon, τα οποία σερβίρονται πάντα φρέσκα.

mikel6
Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι τα «Mikel» μετρώντας ήδη 71 καταστήματα σε όλη τη χώρα, έχουν προσφέρει 1.500 πολύτιμες θέσεις εργασίας σε πολλούς νέους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τόσο της τοπικής όσο και της εγχώριας γενικά οικονομίας.
Σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, μετά τα ψώνια ή τη βόλτα σας στην παραλία, όταν θα έχετε ανάγκη από ένα τονωτικό ή χαλαρωτικό ρόφημα, μπείτε σε ένα κατάστημα «Mikel» και απολαύσετε την πιο δυνατή εμπειρία καφέ.

- Διαφήμιση -