- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η κατασκήνωση αποτελεί το καλοκαιρινό καταφύγιο διασκέδασης για πολλά παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο πολλές οικογένειες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις.

Αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία της κατάστασης ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς πρόσφερε στα παιδιά των εγγεγραμμένων στο μητρώο απόρων της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κατασκήνωσης».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται στην περιοχή Διόνυσος στην Κερατέα και θα λειτουργήσει για δύο περιόδους: από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου και από τις 20 εως τις 30 Αυγούστου.

kataskinwsh

Η προσφορά αυτή έγινε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας των Δήμων Λαυρεωτικής και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατόπιν συνεννόησης των Δημάρχων Λαυρεωτικής, κ. Δημητρίου Λουκά και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής παρακαλούνται όσοι είναι δικαιούχοι να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτριο Ραμπαούνη στο τηλέφωνο 2132019901

- Διαφήμιση -