- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο τραχήλου της μήτρας, καρκίνο μαστού, καρκίνο παχέος εντέρου και σακχαρώδη διαβήτη, πραγματοποιούνται στον Δήμο Αλίμου, σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.).

Οι εξετάσεις εντάσσονται στις δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την υγεία (προηγήθηκε, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, η ομιλία με θέμα «Σακχαρώδης διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: μπορούν να προληφθούν» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλήτριες την Ιατρό Ιωάννα Νικολούτσου και την Ψυχολόγο Κατερίνα Γιαννοπούλου). OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το πρόγραμμα διαρκεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2014 και τόσο ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης όσο και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας Παναγιώτα Προυντζοπούλου καλούν όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα και να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Δήμαρχος

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210. 7222727 ή στο email info@ispm.gr.

Φωτό 1: Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Υγείας Παναγιώτα Προυντζοπούλου με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αντίληψης Δημήτρη Δημάκη και τις ομιλήτριες Ιωάννα Νικολούτσου και Κατερίνα Γιαννοπούλου.

Φωτό 2: Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

- Διαφήμιση -