- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Εντυπωσιακό «παρόν» στις Εθνικές Ομάδες δίνουν οι αθλήτριες και οι αθλητές του Άρη Βούλας , καθώς 5 αθλητές και αθλήτριες της Βούλας κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ –πονκ) που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου.

aris3
Συγκροτηθήκανε οι εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων 2015, που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα από 10 έως 19 Ιουλίου.

Η Εθνική ομάδα νέων από 4 αθλητές και μεταξύ αυτών είναι και ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΗΣ του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.

Στην Εθνική ομάδα νεανίδων η οποία επίσης θα αποτελείται από 4 αθλήτριες, συμμετέχει η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006.

Στην ομάδα των παίδων (3 αθλητές) συμπεριλαμβάνεται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και στην ομάδα των κορασίδων (3 αθλήτριες) οι αθλήτριες του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006, ΕΛΛΗ ΦΙΣΕΡ και ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΡΠΟΥ.
Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής των ομάδων της ΒΟΥΛΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που θα «κοουτσάρει την ομάδα των κορασίδων. Ένα μεγάλος μέρος του κόστους αυτής της αποστολής θα επιβαρύνει τους γονείς των αθλητών και αθλητριών και κυρίως τους Συλλόγους της Βούλας.

- Διαφήμιση -