- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το πολυσυνέδριο «Blue Money Show», με κεντρικό συνδιοργανωτή τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης Westin. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και με κεντρικό στρατηγικό συνεργάτη και υποστηρικτή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την fedHATTA. Κεντρικός χορηγός του Money Show είναι ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας.

 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν με επίκαιρο φόρουμ με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» την Παρασκευή 22 Απριλίου από τις 12.45 έως τις 20.00.». Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ξεκινήσει με τοποθέτηση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλαιγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος θα ανοίξει τις εργασίες του Money Show και παράλληλα θα τοποθετηθεί στο επίκαιρο θέμα των επενδύσεων στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής. Το φόρουμ, που υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας , Περιβάλλοντος και των 11 δήμων του Παράκτιου Μετώπου (από Νέο Φάληρο ως Σούνιο), θα μιλήσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. ΄Ελενα Κουντουρά, θα υπάρξει επίσης χαιρετισμός του Υπουργού Οικονομίας κ. Γιώργου Σταθάκη και τοποθετήσεις από πλευράς των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Επικρατείας, της ΚΕΔΕ, κομμάτων, από πλευράς των δημάρχων της Παράκτιας περιοχής, του ΤΑΙΠΕΔ , κορυφαίων εκπροσώπων από τους χώρους του real-estate, του τουρισμού, των κατασκευών, επενδυτικών – επιχειρηματικών- τουριστικών φορέων και στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης.

Την Κυριακή, 24 Απριλίου, στις 11.00 π.μ. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ανεργία: Ο Ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην καταπολέμηση της». Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την ανεργία στην πόλη και θα ανακοινωθεί σειρά δράσεων του Δήμου που είναι ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το θέμα της ανεργίας στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.imoneyshow.eu/index.php/el/, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης του Δήμου, σχετικά με την ανεργία, θα αναρτηθεί στην www.vvv.gov.gr και θα κοινοποιηθεί στον τύπο.

Η συμμετοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Δήμου, αλλά και της σημασίας που δίνει στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της καλής συνεργασίας με τους θεσμικούς φορείς της αγοράς.

 

- Διαφήμιση -