- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Στην οδό Φοίβης στη καρδιά της Γλυφάδας  θα ακούσεις latin μουσικές, θα πιεις Margaritas και θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα burrito…γίγαντα.

Πολύχρωμες φιγούρες με αναφορές στη μεξικάνικη ιστορία και λαογραφία, γκράφιτι και νέον επιγραφές βάζουν τη στάμπα τους στους τοίχους, το μπαρ, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα την τεκίλα, έχει ζωγραφιστά κρόσσια κι οι καρέκλες μαξιλαράκια με λατινοαμερικάνικα μοτίβα. Βάλε και μερικούς κάκτους, κι έχεις μια πρώτη ιδέα για το «El Catrin» του Παναγιώτη Λεκκάκου και του Ανδρέα Δούκα που ανοίγει όπου να ’ναι τις πόρτες του στην οδό Φοίβης στη Γλυφάδα – στον χώρο όπου βρισκόταν, πριν μετακομίσει, το «Σαρδελάκι».

Το γευστικό προφίλ του νέου αυτού casual χώρου το έχει διαμορφώσει ο Στέφανος Στεφανίδης (του «Big Kahuna» στον Κεραμεικό). Η κουζίνα θα έχει μεξικάνικη βάση, θα διανθίζεται όμως και με ευρύτερα λατινοαμερικάνικα στοιχεία. Θα βρείτε tacos, chimichangas, nachos και burgers, ανάμεσα στα οποία και ένα πικάντικο Sloppy Joe που το λένε Sloppy Jose. Να σας πούμε και για ένα buritto-γίγαντα, το μαξιμαλιστικό El Titan (για έξι άτομα) που μάλλον πιάνει όλο το τραπέζι, κι έχει τέσσερις γεμίσεις: κοτόπουλο, χοιρινό, brisket σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα και chili con carne με αζτέκικο κακάο.

 

Φοίβης 15, Γλυφάδα, 2108946002.

ΠΗΓΗ: www.athinorama.gr 

- Διαφήμιση -