- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγνωρίζοντας της αξία της υγείας και στοχεύοντας στην ενημέρωση σχετικά με τη μακροζωία και την ποιότητα ζωής διοργανώνει μια ενημερωτική ημερίδα.

Η ημερίδα, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, θα έχει ως κεντρικό άξονα την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη σημασία του προληπτικού ελέγχου προκειμένου να εξασφαλισθεί η διαφύλαξη της υγείας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μιλήσουν επιστήμονες και ειδικοί στα θέματα υγείας και πρόληψης. Ο κ. Γεώργιος Τυρογιάννης θα ανέβει στο βήμα για να μιλήσει για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και το πώς επιτυγχάνεται η μακροζωία, ενώ ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος θα ενημερώσει το κοινό για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του προστάτη.

Επιπλέον, ο κ. Θανάσης Πρωτογέρου, ως ομιλητής στην εκδήλωση, θα επικεντρωθεί στην ομιλία του στη διάγνωση και αντιμετώπιση της υπέρτασης. Τέλος ο κ. Δήμος Παπαπέτρου θα δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη μέθοδο πρόληψης των παθήσεων του πνεύμονα. Κύριος συντονιστής των ομιλιών θα είναι ο κ. Σταμάτης Μαλέλης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πλήρες Check-up καταβάλλοντας μόνο ένα μικρό αντίτιμο.

Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν περεταίρω για την ημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210-9892120 και 210-9892190

- Διαφήμιση -