- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

από το www.vimaonline.gr

Ένα σπουδαίο έργο για τη Δημοτική Κοινότητα της Βουλιαγμένης ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη διάρκεια δημόσιας διαβούλευσης για μελέτες έργων.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής το κονδύλι των 9 εκ. ευρώ για την κατασκευή δικτύου αγωγών απορροής ομβρίων στη Βουλιαγμένη, στην οποία δεν υπήρχε ανάλογο δίκτυο.

“Έγινε μια πολύ μεγάλη μελέτη από το Δήμο” εξήγησε ο Δήμαρχος, “για τη δημιουργία και την κατασκευή 6,5 χιλιομέτρων αποχετευτικού δικτύου αγωγών οβρίων υδάτων, η οποία παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο πριν από περίπου έξι μήνες. Πριν από δύο ώρες περίπου η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τη μελέτη αυτή και την ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017. Το έργο αυτό θα πρέπει εντός του επόμενου χρόνου να δημοπραττηθεί και να κατασκευαστεί” εξήγησε ο Δήμαρχος.

Μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Αναμφισβήτητα είναι μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος στα διόμιση χρόνια της θητείας του εκπόνισε πλήθος μελετών προετοιμάζοντας το έδαφος για τη χρηματοδότηση αυτών από την Περιφέρεια Αττικής και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κατασκευή του δικτύου απορροής υδάτων θα λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα στην πόλη της Βουλιαγμένης, καθώς όταν έβρεχε, δημιουργούνταν πλημμυρικά φαινόμενα στην παραλιακή και στους χαμηλότερους δρόμους.

Τα δε νερά που κατέβαιναν από τους δρόμους της πόλης, με ότι παρέσερναν στο πέρασμά τους, κατέληγαν στη θάλασσα ρυπαίνοντάς την.

Να τονίσουμε τέλος πως κατά τη διάρκεια του απολογισμού έργου του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου πριν από λίγους μήνες, ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου είχε προϊδεάσει στην ομιλία του πως η μελέτη αυτού του έργου θα είχε θετική αντιμετώπιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΠΗΓΗ:www.vimaonline.gr

- Διαφήμιση -