- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αθλητές, άνθρωποι της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και απλοί πολίτες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν την Γλυφάδα φορώντας τα αθλητικά τους και τρέχοντας για έναν κοινό καλό σκοπό.

Μια λαοθάλασσα 1000 ανθρώπων ξεχύθηκε στους παραλιακούς δρόμους της Γλυφάδας από νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, για να τρέξουν όλοι μαζί στο 2ο Attica Run & Fun αγώνα δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, ο οποίος φέτος διοργανώθηκε από το Δήμο Γλυφάδας, τη Feel Good Sports Club και τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους.

2ο Attica Run & Fun 3

Μικροί, μεγάλοι και όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, βρέθηκαν εκεί για να τρέξουν ενισχύοντας το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς ένα μεγάλο τμήμα των εσόδων προσφέρθηκε για τη στήριξη και την ενίσχυση του οργανισμού, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στα άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα δόθηκε από τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στη μεγάλη διοργάνωση του Δήμου. Οι δρομείς πήραν λοιπόν τη σκυτάλη και έτρεξαν μια κυκλική διαδρομή, η οποία ξεκίνησε από το Παλαιό Δημαρχείο, συνέχισε στην παραλιακή οδός προς το Ελληνικό και τερματίστηκε πίσω στο σημείο εκκίνησης.

attica

Πολλοί ολυμπιονίκες τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή γιορτή και απέδειξαν ότι τόσο ο αθλητισμός όσο και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι αναπόσπαστα κομμάτια του πολιτισμού. Ανάμεσα στους δρομείς βρέθηκαν οι ολυμπιονίκες υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραιτίδου και Γεωργία Ελληνάκη, οι ολυμπιονίκες ρυθμικής γυμναστικής ανασάμπλ Κλέλια και Άννυ Πανταζή, καθώς και η Μαρία Πολύζου, κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στο μαραθώνιο.

Φωτογραφίες: Running Magazine

- Διαφήμιση -