- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού, ο οποίος είναι μέρος του ευρύτερου πολιτιστικού έργου, ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της εβδομάδας δίνει ένα αθλητικό ραντεβού για το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο Βόλεϊ ανδρών.

Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου οι προβολείς θα ανάψουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της διοργάνωσης.

volley

Στη συνέντευξη Τύπου, η οποία παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου προσκάλεσε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα αθλητικά δρώμενα τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να στηριχτεί η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την περιοχή αλλά και την πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, Παντελής Ταρνατόρος, κάλεσε με τη σειρά του όλους τους φίλους της πετοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες ανάμεσα στις επικρατέστερες ομάδες.

volley2

Το League Cup της φετινής χρονιάς συνδιοργανώνεται από τη Volleyleague, το Δήμο Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική- Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας) με σκοπό να αναδείξει τον κυπελλούχο για τη σεζόν 2014-2015.

Το πρόγραμμα της αναμέτρησης των 4 ομάδων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ημιτελικοί, Παρασκευή 30/1
18:30: Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
21:00: Ολυμπιακός- Άρης

Τελικός, Σάββατο 31/1
18:30: Νικητής Α’ ημιτελικού –Νικητής Β’ ημιτελικού

- Διαφήμιση -