- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει το Athens Flying Week σε συνεργασία με το Δήμο Φαλήρου.

«Μας αρέσει προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στον κόσμο και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος…!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Παναγιώτης Ποδηματάς.

Η αυλαία για το Athens Flying Week 2015 ανοίγει και φέτος με το παραδοσιακό πλέον Faliro pre-show την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Την ίδια ώρα οι διοργανωτές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις συμμετοχές των φετινών αεροσκαφών στο pre-show, αλλά ήδη κάποιες πληροφορίες διέρρευσαν! Η αεροπορική επίδειξη θα ξεκινήσει στις 18:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η «ελληνική Ριβιέρα» θα πλημμυρίσει από κόσμο που θα απολαύσει εντυπωσιακούς ελιγμούς και χαμηλές διελεύσεις αεροσκαφών με την απόδοση ανθρώπων και μηχανών στα όριά τους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί πτήσεις που κόβουν την ανάσα από κορυφαίους πιλότους, πετώντας στον αττικό ουρανό και επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το περιβάλλον των διοργανωτών, αναμένεται να συμμετάσχει παγκοσμίου φήμης ακροβατικό σμήνος που θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στον αττικό ουρανό εντυπωσιάζοντάς μας με μία από τις καλύτερες χορογραφίες τους.

 

Το θέαμα θα είναι μοναδικό και χιλιάδες θεατές θα ξαναβρεθούν στην ετήσια πλατφόρμα συνάντησής τους, ενώ άλλοι θα μυηθούν στη μαγεία των αεροπορικών επιδείξεων. Και αυτό θα είναι μόνο μία πρόγευση από το Air Show που θα ακολουθήσει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι μαζί μας ύστερα από τα διθυραμβικά σχόλια που απέσπασε η διοργάνωση για την αρτιότητά της και τις αξέχαστες εμπειρίες που μας πρόσφερε. Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διοργάνωση, ανατρέξτε τόσο στην ιστοσελίδα http://www.athensflyingweek.gr/, όσο και στη σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/AthensFlyingWeek. Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τι μας επιφυλάσσει για φέτος το Athens Flying Week! Για απογειώσεις όλο μαγεία…

- Διαφήμιση -