- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Το πρώτο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μαϊο ήταν κάτι περισσότερο από μια μεγάλη επιτυχία! Εγινε το απόλυτο talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food!

Φέτος, το Φεστιβάλ έρχεται με ανεβασμένη διάθεση, μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες γευστικές προτάσεις και εκπλήξεις.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, που ήταν σημείο αναφοράς για το σύνολο των επισκεπτών, είναι βασική προτεραιότητα και φέτος και θα ενισχυθεί από νέα διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα επιτρέψει περισσότερη άνεση για το κοινό και τους συμμετέχοντες. Το 2ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρία τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαίου) στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 17.00, οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν για να υποδεχτούν τους επισκέπτες που θα έρθουν για να δοκιμάσουν τις δεκάδες επιλογές από τις “γεύσεις του δρόμου” που περιλαμβάνει η φετινή διοργάνωση.

Με πάνω από 35 καταστήματα, με ειδικά pop-up stores γνωστών chefs αποκλειστικά για το φεστιβάλ, με πολλές εκπλήξεις και με μεγάλη ποικιλία από “κουζίνες του δρόμου”, το 2o Athens Street Food Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας σε έναν χώρο έκτασης άνω των 4.000τ.μ.

Από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό, από την Ιταλία ως το Περού, από τη Γερμανία ως την Τουρκία και από τις ΗΠΑ ως την ελληνική κουζίνα, το 2ο Athens Street Food Festival παρουσιάζει “γεύσεις του δρόμου” από όλο τον κόσμο, τόσο σε φαγητό όσο και σε γλυκό. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα ειδικά διαμορφωμένα bars με μεγάλη ποικιλία σε cocktails, κρασί, μπύρα, cider, αναψυκτικά.

Tρεις διακεκριμένοι chefs θα δημιουργήσουν pop-up stores αποκλειστικά για τις ημέρες του φεστιβάλ:

Ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά την μεγάλη επιτυχία της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει στο Athens Street Food Festival με το Pantera Negra αλλά και με το Vandal Burgers. Ο Στέφανος Στεφανίδης, ιδιοκτήτης του Big Kahuna Burgers, παρουσιάζει το μεξικάνικο El Luchador. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσιάζει το Sugar Rock.

Ορισμένα από τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο 2o Athens Street Food Festival είναι: Vandal Burgers, Pantera Negra, Mikrou Lee, Sunny Day, Po’ Boys, Mama Roux, Monster Burger, Guerilla Chef, Gurun, Not Just Falafel, Royal Curry House, Wok Art, El Luchador, Emi’s Cupcakes, Γλυκό Καμινάδα, Mister Rolly, Γκιουζλεμέ, Mac ‘n Cheesus, Etnico, Davinci, Loukoumades, Κωνσταντινίδης, Mentality, Poke, L’Ovelha Negra, Sugar Rock.

Όλες τις ημέρες το 2ο Athens Street Food Festival θα “ντύνουν” με τις εξαιρετικές μουσικές τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το Σάββατο 6/5 τη μουσική θα αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης, ενώ το Σάββατο 20/5 ο DJ Food!

Από τις αρχές των 90ς, το όνομα DJ Food συνδέθηκε με δύο άκρως εκλεκτικά σημεία αναφοράς της δεκαετίας: τη εξαιρετική δισκογραφική Ninja Tune και την σειρά Jazz Brakes που με τα 5 volumes της συνέβαλε κομβικά στη διαμόρφωση του trip-hop και της abstract hip hop. Τα dj sets τους στα πιο φημισμένα club του κόσμου άφησαν εποχή και αποτελούν σημείο αναφοράς για παραγωγούς και djs.

To 2o Athens Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαϊου (5-7, 12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

- Διαφήμιση -