- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

της Εύης Δημοπούλου

 

Το Attica Coast πήγε, είδε και επιβεβαίωσε γιατί το νεοσύστατο στέκι της Νέας Σμύρνης έχει καταφέρει να προσελκύει τόσο κόσμο από όλα τα προάστια της Αθήνας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την καλή φήμη της πολυσύχναστης πλατείας.
Ακόμα και οι φανατικοί υποστηρικτές των μαγαζιών της παραλιακής έχουν βρει την κατάλληλη αφορμή για να επισκέπτονται συχνότερα την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Café- Cocktail Bar «New Habits» (25ης Μαρτίου 25), το οποίο αποτελεί την καινούρια καθημερινή συνήθεια πολλών θαμώνων.

new habits3

Οι σκούρες αποχρώσεις στους τοίχους, ο διακριτικός φωτισμός, οι πινελιές του ξύλινου στοιχείου στην κομψή αλλά μίνιμαλ διακόσμηση και το επιβλητικό μπαρ, καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε ένα ξεχωριστό σύγχρονο στέκι για τους λάτρεις της διασκέδασης και του καλού καφέ.

Όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις εποχές του χρόνου το «New Habits» αποτελεί hot spot για όσους θέλουν να απολαύσουν με την παρέα τους ένα δροσερό ρόφημα μετά τη δουλειά, μια χαλαρή μπύρα ή ένα δυνατό κοκτέιλ.

new habits4

Τα τραπεζάκια που απλώνονται στο μικρό χώρο μπροστά από το μαγαζί κατακλύζονται από τους «παρατηρητές» θαμώνες, οι οποίοι πίνουν τον καφέ τους χαζεύοντας την κίνηση και τους περαστικούς της πλατείας. Οι ιδιοκτήτες έχοντας προνοήσει για τις κρύες ή βροχερές μέρες του χειμώνα, προσφέρουν μικρές κουβέρτες και σερβίρουν την πιο καυτή και γευστική σοκολάτα της πόλης.

Όταν η νύχτα πέφτει το «New Habits» χαμηλώνει τα φώτα και ανεβάζει την ένταση της μουσικής, η οποία είναι ένα μίγμα mainstream και rock ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Τα πρωτότυπα κοκτέιλ -Little Bunny και Bubble Bubble- ρέουν άφθονα όλο το βράδυ, δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει ένα ατελείωτο πάρτι. Τις Κυριακές, το «New Habits» αποχαιρετά την κουραστική εβδομάδα με την πιο κεφάτη ελληνική βραδιά, η οποία ξεκινά το απόγευμα για να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

new habits2

Το «New Habits», το καινούριο στολίδι της πλατείας, προκαλεί εθισμό, επειδή η συνταγή της επιτυχίας του συνδυάζει τρία σημαντικά πράγματα: βιομηχανικό design, αρωματικό καφέ και ευχάριστο, ζεστό περιβάλλον.

- Διαφήμιση -