- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τις ταινίες του ευφυέστατου Σέρλοκ Χόλμς και του ασυναγώνιστου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό γιατί μόλις έφτασε και στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη (Ομήρου 24-26) το καλύτερο παιχνίδι απόδρασης το «Game Over Escape Rooms».

Το αστυνομικό σας δαιμόνιο, η φαντασία και η ευστροφία σας είναι απαραίτητα για να αποδράσετε σε τουλάχιστον μια ώρα από τα δωμάτια απόδρασης.

Κάθε δωμάτιο αποτελεί και έναν γρίφο, τον οποίο εσείς και η παρέα σας καλείστε να λύσετε, ερμηνεύοντας και αποκωδικοποιώντας στοιχεία που βρίσκονται διάσπαρτα στο δωμάτιο. Τα κρυμμένα μυστικά, οι παλιές φωτογραφίες, οι κλειδαριές και πολλά ακόμα αντικείμενα μπορούν να σας οδηγήσουν στη λύση, αρκεί να συνεργαστείτε ομαδικά και με μεγάλη ταχύτητα.

escape room

Τα παιχνίδια απόδρασης αποτελούν παγκόσμια μόδα αυτή τη στιγμή, ενώ στην Ελλάδα έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου έναν χρόνο και έχουν συναρπάσει μέχρι στιγμής όλο το ελληνικό κοινό, που συρρέει για να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο συναρπαστικό, διαδραστικό παιχνίδι.

Το «Game Over Escape Rooms» μετράει αυτή τη στιγμή ήδη δύο δωμάτια απόδρασης τα οποία έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Το Minotaur’s Labyrinth θα σας μεταφέρει στην ελληνική μυθολογία, στον λαβύρινθό όπου ζούσε ο Μινώταυρος, το ον με το σώμα ανθρώπου και το κεφάλι ταύρου. Η περιπέτεια ξεκινάει όταν προσπαθείτε να βρείτε την έξοδο από το λαβύρινθο προτού σας ανακαλύψει ο βασιλιάς Μίνωας. Θα τα καταφέρετε;

escape room4

Το δεύτερο δωμάτιο απόδρασης με μικρότερο βαθμό δυσκολίας αλλά με ένα εξίσου συναρπαστικό γρίφο, σας ταξιδεύει στην μακρινή Βόρεια Κορέα, όπου εξελίσσεται ο πόλεμος. Δυστυχώς, ο εχθρός έπειτα από μία επίθεση σας κράτησε αιχμαλώτους. Πιστεύετε ότι θα βρείτε εγκαίρως όλα τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην απόδραση;

Το μυαλό «ακονίζεται», η φαντασία οργιάζει, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και το παιχνίδι ξεκινάει από τη Νέα Σμύρνη!

- Διαφήμιση -