- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Οι εκπτώσεις μπορεί να έληξαν και επίσημα πλέον, αλλά το Attica Coast ανακάλυψε μαγαζιά, τα οποία διαθέτουν επώνυμα ρούχα και παπούτσια σε μόνιμα χαμηλές τιμές για να απολαύσετε τα ψώνια σας χωρίς να σκέφτεστε το μεγάλο κόστος.

Ανάμεσα στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο η οδός της Ελευθερίου Βενιζέλου είναι μια μικρή «συνοικία» με καταστήματα με προϊόντα stock της περασμένης σεζόν. Και φυσικά μπορεί οι τιμές να είναι πεσμένες κατακόρυφα, όμως η ποιότητα παραμένει πάντα υψηλή.

Adidas Outlet Store

Ένα brand name με ρούχα που αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση, η Adidas, ανοίγει τις πόρτες της σε ένα μεγάλο κατάστημα με ακόμα μεγαλύτερες επιλογές για τους καταναλωτές. Όλα τα ράφια είναι γεμάτα παπούτσια, αθλητικές φόρμες, μπλούζες και άλλα αξεσουάρ στη μισή από την αρχική τους τιμή. Θα εκπλαγείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις και την απίστευτη ποικιλία σε είδη ρουχισμού, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας.

Asics Outlet Store

Εδώ θα μπερδευτείτε από την πληθώρα προϊόντων που υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα, όλα με την εγγυημένη ποιότητα της Asics. Σε απίστευτα χαμηλές τιμές μπορείτε να αγοράσετε αθλητικές φόρμες για το γυμναστήριο, παιδικά αθλητικά ρούχα αλλά και παπούτσια και κάλτσες σε πολλά σχέδια και χρώματα.

adidas 2

Nike Outlet Store

Το καλύτερο brand στα αθλητικά είδη, η Nike,  σας προσφέρει στο ομώνυμο ευρύχωρο κατάστημά της μια πληθώρα από στιλάτα και άνετα ρούχα, κατάλληλα για τις εμφανίσεις σας όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κολάν, τοπ, t-shirt για το σχολείο ή τη χαλαρή βόλτα σας, είναι διαθέσιμα με πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Σίγουρα θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να δείτε όλη τη συλλογή του καταστήματος και να κάνετε τις αγορές σας.

Puma Outlet Store

Άλλη μία γνωστή και ποιοτική εταιρεία αθλητικών ειδών στεγάζεται σε ένα μεγάλο κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κάνοντας τη διαδικασία του shopping πραγματική απόλαυση. Σε όλα τα μεγέθη, για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες, υπάρχουν αμέτρητα φούτερ και εντυπωσιακές φόρμες. Οι μεγάλες προσφορές στα είδη θα σας «φορτώσουν» όχι μόνο με μία, αλλά με πολύ περισσότερες τσάντες γεμάτες με τα αγαπημένα σας αθλητικά είδη.

puma

Sports Outlet Store

Σε αυτό το μαγαζί «κάνουν παρέλαση» πολλές επώνυμες μάρκες- Wesc, Nike, Wrangler, Vans, Adidas κλπ.- σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Εκτός των άλλων στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν και είδη ρουχισμού για τέννις ή κολυμβητήριο. Μην περιμένετε τις εκπτώσεις για να επισκεφθείτε το κατάστημα, διότι εκεί πάντα οι τιμές είναι εκπτωτικές.

Η ποικιλία μεγάλη, οι συμφέρουσες τιμές και η εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο ή το τραμ δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε άμεσα το δικό σας shopping therapy στην όαση των stock, στα καταστήματα outlet της Νέας Σμύρνης.

nikeee

- Διαφήμιση -