- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η πραγματικότητα σε μια είδηση: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τη σύζυγό του Αλίσια, ο διάσημος μαθηματικός και νομπελίστας Τζον Νας, η ιστορία του οποίου έγινε γνωστή από την επιτυχημένη ταινία «Ένας υπέροχος άνθρωπος» με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Το 1959, ο Τζον Νας είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια, τα είχε βάλει με τις παραισθήσεις και τις εμμονές του, είχε θεωρηθεί τρελός, αλλά την επόμενη ημέρα είχε βγει νικητής. Έζησε μαζί τους με χιούμορ και ενέργεια μέχρι τις τελευταίες στιγμές του.

Η πραγματικότητα στο χοροθέατρο: Οι εμμονές και τα αδιέξοδα του μυαλού του έκαναν το «Τρελόσπιτο» να χορεύει, να παραπαίει. Την «Επόμενη ημέρα» όλα ήταν διαφορετικά: αναπάντεχα, ανακουφιστικά, ενθουσιώδη. Όταν η ίδια η ζωή παίρνει την κεφάτη εκδίκησή της.

Πώς θα είναι την «Επόμενη μέρα» το «Τρελόσπιτο» του Παύλου Κουρτίδη;  

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 45 παραστάσεων, την προηγούμενη θεατρική περίοδο 2014/15, του «Τρελόσπιτου», με τον ενθουσιασμό του κοινού και το πλήθος θετικών κριτικών και άρθρων, ο χορογράφος και σκηνοθέτης Παύλος Κουρτίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο παραστάσεων.

Αυτή τη φορά, εκτός από τον ίδιο, επί σκηνής θα εμφανιστούν 9 ταλαντούχοι χορευτές και ηθοποιοί, καθώς και ο βραβευμένος ηθοποιός Μιχαήλ ΄Ανθης, ο οποίος και υπογράφει τα κείμενα. Μια συνεργασία που αναμένεται να ταράξει τα νερά του χοροθεάτρου…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2,

Τ.Κ. 11744, Νέος Κόσμος, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 9011677 / Fax: +30 210 9011678

Email: info@pktheater.gr

 

- Διαφήμιση -