- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τα αδέσποτα αποτελούν πληγή για πολλούς δήμους αφού συνήθως δεν υπάρχει μέριμνα γι’ αυτά και η έκθεσή τους σε κινδύνους, ασθένειες και ασιτία “περιγράφει” την έλλειψη ευαισθησίας.

Ο Δήμος Αλίμου, στο πλαίσιο Προγράμματος για την Προστασία Αδέσποτων Ζώων, προσκαλεί σε συνάντηση, που θα γίνει την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96), προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά τα προβλήματα φιλοξενίας και περίθαλψης τους.

Στόχος να υπάρξει μέριμνα για όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα (και να αντιμετωπιστούν τα κρούσματα εγκληματικότητας –φόλα!) και ενημέρωση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή, την ηλεκτρονική σήμανση, τον έλεγχο υγείας, την αποπαρασίτωση, την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων ζώων, την προώθηση για υιοθεσία ή επανένταξη των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον και τέλος την παροχή τροφής και νερού σε επιλεγμένα σημεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δημοτική Σύμβουλο και υπεύθυνη του προγράμματος Άννα Κεσίσογλου στο τηλέφωνο 6938-192789.

 

- Διαφήμιση -