- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Αν και τα παραλιακά μαγαζιά, καφέ, μπαράκια εστιατόρια είναι πολλά και σε αυτά, με καλή διάθεση και λίγη αίσθηση του χιούμορ, μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους και μια (ή έναν) σύντροφο, για όσους δυσκολεύονται υπάρχει και άλλος τρόπος.

Τα social media δεν αποτέλεσαν απλώς άλλη μια επανάσταση στους κόσμους της τεχνολογίας, αλλά και μέσα που προσφέρουν έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας. Τώρα πια, με ένα κλικ, μπορείς να ανταλλάξεις μηνύματα με ένα άγνωστο πρόσωπο, να πεις δύο κουβέντες, και γιατί όχι να βρεθείς μαζί του.

Πώς μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα που βρίσκονται στα Νότια Προάστια, δηλαδή στη γειτονιά σου;

Είναι απλό: μπορείς να σερφάρεις για λίγο στο Facebook, αναζητώντας ανθρώπους που μένουν στον Πειραιά, το Φάληρο, τον ΄Αλιμο, τη Γλυφάδα, τη Βάρη, τη Βούλα ή τη Βουλιαγμένη ή όπου αλλού θέλεις.

Απλά βήματα προσέγγισης του άλλου φύλου.

Πηγαίνεις στο profil σου και δίπλα στο εικονίδιο με το πρόσωπό σου κάνεις κλικ εκεί όπου εμφανίζεται ένα ζευγάρι (σε σκιά) και λέει “Βρείτε φίλους”.

Στη συνέχεια, θα δεις στη δεξιά πλευρά μια στήλη με επικεφαλίδα “Αναζήτηση φίλων”.

Από κάτω παραθέτει στοιχεία, όπως “Όνομα”, “Τόπος καταγωγής”, “Τόπος διαμονής”, “Δευτεροβάθμια εκπαίδευση”, “Κοινός φίλος”, “Τριτοβάθμια εκπαίδευση”, “Εργοδότης”, “Μεταπτυχιακές σπουδές”.

Δίπλα σε κάποια από αυτά υπάρχει ένα μικρό τατραγωνάκι και σε αυτά εστιάζεις. Εκεί, συμπληρώνεις κάτι σχετικό με την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Ας πούμε, μπορείς να γράψεις πως μένεις στη Βούλα (δεν υπάρχει λόγος να γράψεις ψέματα, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η περιοχή σου).

Τότε, αυτόματα, στην αριστερή στήλη που εμφανίζει “Άτομα που ίσως γνωρίζετε”. Σε αυτήν το facebook θα σας συστήσει πρόσωπα από τη Βούλα…

Η αρχή έχει γίνει…

Επέλεξε με βάση το προφίλ ποιες ή ποιοι σε ενδιαφέρουν και άνοιξε διάλογο μαζί τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεξιά δεξιά υπάρχει στήλη στην οποία εμφανίζονται ποιοι από τους φίλους σας εκείνη τη στιγμή είναι συνδεδεμένοι με το facebook. Θα ήταν κουτό να στείλετε μήνυμα σε κάποια (οιον), που δεν είναι συνδεδεμένος, περιμένοντας κάποια στιγμή να σας απαντήσει.

Αυτό ήταν… Κάνατε ήδη την αρχή.

Από το attica coast.

 

- Διαφήμιση -