- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) και με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης, καθώς και της Ελληνογαλλικής  Σχολής  Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος», ενόψει του Πάσχα, μαθητές και μαθήτριες με το σύνθημα: «Φτιάχνω λαμπάδα, μοιράζω φως, χαρίζω χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη», συγκέντρωσαν παιχνίδια και έφτιαξαν λαμπάδες για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Η κοινωνική αυτή δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε μπροστά από  το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου,  στην πλατεία Κοραή και τη συνόδευσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, που έπαιξε αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

pedia1

 

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κα Κορίνα Λαουλάκου, τόνισε:

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε μια απλή εκδήλωση για τα παιδιά, γιατί όσο  δύσκολα κι αν βιώνουν την κρίση παραμένουν παιδιά. Το παιχνίδι είναι συνυφασμένο με τα παιδιά. Άρα, είπαμε, εκτός από την προσπάθεια που κάνουμε για όλες τις οικογένειες που είναι καταγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. να δώσουμε βασικά είδη διατροφής, να προσπαθήσουμε να δώσουμε και μια νότα χαράς στoυς μικρούς μας φίλους. Έτσι λοιπόν Συγκεντρώσανε παιχνίδια και να φτιάξουμε λαμπάδες  για να τα προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» και την κα Παπαδοπούλου, που έχουν ενεργό ρόλο σε αυτήν την δράση.

Επίσης, να ευχαριστήσω το προσωπικό της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης, την Διευθύντρια Πολιτισμού κα Μπαφούνη, που βοήθησαν στο να μάθουν τα παιδιά να φτιάχνουν τις λαμπάδες και τους εθελοντές μας.

Καλό Πάσχα σε όλους».

- Διαφήμιση -